Vrienden

Ben je op zoek naar nieuwe vrienden om leuke dingen mee te doen?

Vind vrienden voor het leven

Wil je direct in contact komen met mensen die hetzelfde zoeken als jij? Ga op zoek naar jouw geluk!

Voel je je alleen in jouw missie als lichtwerker en zoek je gelijkgestemden? Of wil je juist anderen helpen met hun veranderend bewustzijn? Ga op zoek naar jouw geluk!  Leg vriendschappelijke contacten met gelijkgestemde mensen.

Als je het gevoel bekruipt dat je huidige ‘vriendengroep’ niet langer bij je past, omdat jullie interesses veranderd zijn of jullie steeds minder raakvlakken krijgen, aarzel dan zeker niet om op zoek te gaan naar vrienden waarbij je jezelf kunt zijn en het nooit ongemakkelijk voelt of waar je met tegenzin mee afspreekt. Op LevenVeranderen.nl kun je op zoek gaan naar elkaar. Naar die ene vriend of vriendengroep om leuke dingen mee te doen, een vriend die je begrijpt en waar je online mee kunt praten of die net als jou van een mooie wandeling door de natuur houdt.

Zoek elkaar op en maak er iets van! Ben jij het beu om je steeds anders te voelen? Steeds weer uitgeblust thuis te komen na een feestje of andere verplichting? Ben jij de vreemde eend in de bijt? Deze website is gemaakt om lichtwerkers samen te brengen en een gelukkig leven samen te lijden, met veel plezier!