Vrienden

Ben je op zoek naar nieuwe vrienden om leuke dingen mee te doen?

Vind vrienden voor het leven

Wil je direct in contact komen met mensen die hetzelfde zoeken als jij? Ga op zoek naar jouw geluk!

Als je mensen op hun sterfbed vraagt wat ze het meest waardevolle vinden of vonden in hun leven, zal het merendeel antwoorden: vrienden. Uiteindelijk telt alleen liefde en vriendschap. Echte vrienden waar je lief en leed mee kunt delen, die je begrijpen en de beste versie van jezelf laten worden. Vrienden die het waard zijn om tijd en energie in te steken. En daarom is het het ook waard om tijd en energie te steken in het vinden van die vrienden! Want welke vriendschappen zijn goud en welke vriendschappen zullen uiteindelijk verwateren?

Het is helemaal niet vreemd dat de vrienden die je hebt gedurende je leven regelmatig wisselen. Want in iedere fase van je leven passen andere vrienden. Soms ook niet, want sommige vrienden gaan een leven lang mee. Koester deze! Maar als je het gevoel bekruipt dat je huidige ‘vriendengroep’ niet langer bij je past, omdat jullie interesses veranderd zijn of jullie steeds minder raakvlakken krijgen, aarzel dan zeker niet om op zoek te gaan naar vrienden waarbij je jezelf kunt zijn en het nooit ongemakkelijk voelt of waar je met tegenzin mee afspreekt. Misschien heb je dat nog nooit gedaan, omdat het een beetje ‘desperate’ klinkt om vrienden te zoeken, maar misschien blijkt het later wel de beste stap te zijn die je ooit genomen hebt! Op Levenveranderen.nl kun je op zoek gaan naar elkaar. Naar die ene vriend of vriendengroep om leuke dingen mee te doen, een vriend die je begrijpt en waar je online mee kunt praten of die net als jou van een mooie wandeling door de natuur houdt. Zoek elkaar op en maak er iets van! Misschien vind je die oude liefde, bekende of dat familielid zelfs wel terug? Deze website is gemaakt om jullie samen te brengen en een gelukkig leven samen te lijden, met veel plezier!

EENZAAMHEID

Voel jij je sinds de coronacrisis ook steeds vaker eenzaam? Dat is niet zo vreemd hoor. Natuurlijk heb je social media, waarmee je ‘in contact’ staat met de hele wereld, maar dat is toch anders. Misschien moet je veel thuiswerken, waardoor je je collega’s niet ziet en je ritme compleet ontbreekt. Je vrienden zien via een beeldscherm, de hele dag tussen 4
muren zitten en dat weken, maanden aan een stuk. Dat je de ‘echte’ contacten mist, heeft niet altijd iedereen in de gaten. Voel je je somber in je hoofd en in je hart? Zijn de dagen soms donker en leeg? Vliegt het je vaak naar de keel en lijkt je leven op pauze te staan?
Gelukkig ben je niet de enige!

Er lopen op dit moment meer mensen dan anders rond met eenzame gevoelens of soms zelfs suïcidale gedachten door eenzaamheid. Dat hoeft niet langer een taboe te zijn! Ga het gesprek met elkaar aan. Ontmoet elkaar voor een kopje koffie op afstand of bel elke ochtend eens 10 minuutjes met elkaar. Een kleine actie kan een groot verschil maken. Je hoeft je er niet voor te schamen, je hoeft niet bang te zijn dat mensen vinden dat je je aanstelt, je mag erover praten want ook jouw gevoelens zijn echt. Net zo echt als de crisis en die treft iedereen! Dus denk niet dat je minderwaardig bent, dat andere mensen zwaarder getroffen worden door de verplichte social distancing of de crisis, dat jouw problemen er tijdens een wereldwijde noodsituatie niet toe doen. Dat kan nooit de bedoeling zijn! Jij bent net zo belangrijk en als jouw eenzaamheid straks uitmondt in een depressie, paniekaanvallen, angststoornissen of andere problemen, ben je verder van huis.

Wij helpen je bij Levenveranderen.nl want wij brengen je in contact met andere eenzame mensen. Je kunt dan samen mailen, samen visueel contact hebben. Wij screenen alle kandidaten voordat we ze met elkaar in contact brengen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er gekke dingen gebeuren of rare mensen contact met je opnemen. Ook hebben wij een coach tot jouw beschikking staan waar je 24 uur per dag mee kunt e-mailen over hoe je je voelt. We gaan je leven weer kleur en vrolijkheid geven! Meld je aan en wij luisteren naar je.
Zonder oordeel, want naar ieder verdriet – groot en klein – moet geluisterd worden!