Over ons

De gedachte achter LevenVeranderen.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen erbij hoort, zonder oordeel. En dat iedereen met elkaar omgaat zonder te kijken naar niveau, opleiding of vermogen. Gewoon jezelf kunnen zijn!

Wij willen mensen samenbrengen en het gevoel laten voelen dat het zo fijn is om jezelf te kunnen zijn. Dat je dat kunt delen met andere mensen en geen masker op hoeft te zetten. En daarnaast dat je niet alleen hoeft te zijn, maar dat je 24 uur per dag iemand kunt bereiken. Alles in het teken van gelukkig zijn.

LevenVeranderen.nl. De website om weer jezelf te worden is ontstaan. Laagdrempelig in contact komen met anderen, om even te ontsnappen uit je huidige leven.

Het leven is te kort om in een bubbel te zitten waar jij niet in hoort. Om je leven te laten leiden door je omgeving. Om in een vriendengroep te blijven, gewoon omdat het zo hoort. Ik weet hoe dat voelt en dan kun je zover van jezelf vandaan raken. Het heeft bij mij bijna 10 jaar geduurd om te komen waar ik nu ben. Ik doe eindelijk waar ik blij van word en ik ga om met mensen die mij accepteren zoals ik ben. En dat gun ik anderen ook!

Daarnaast heb ik een bijzondere interesse voor het esoterische. Door middel van Tarot en Reiki leerde ik meer op mijn gevoel te vertrouwen en mijn hart te volgen. Ik begeleid en coach ook anderen op het spirituele vlak. Ik weet zeker dat er een groter geheel is en wij als lichtwerkers hebben de taak ook anderen te helpen met het hogere doel in hun leven. Meer diepgang, een verruimd bewustzijn en contact met je innerlijke wijsheid helpen je je hoogste potentieel te leven, zodat je eindelijk kunt doen waar je voor bestemd bent en je ultieme vrijheid ervaart!