Over ons

De gedachte achter Levenveranderen.nl
Een bemiddelingsbureau beginnen, met deze gedachte loop ik al jaren rond. Ik bleef mensen in gedachten koppelen en als ik hoor dat iemand alleen is of verdrietig, wil ik deze persoon het liefst helpen en koppelen aan een ander persoon. Zodat iedereen gelukkig is. Ik vind het zo belangrijk dat iedereen erbij hoort, zonder oordeel. En dat iedereen met elkaar omgaat zonder te kijken naar niveau, opleiding of vermogen. Gewoon zijn!

Tot ik dacht: hier moet ik iets mee doen. Ik wil mensen samenbrengen en het gevoel laten voelen dat het zo fijn is om jezelf te kunnen zijn. Dat je dat kunt delen met andere mensen en geen masker op hoeft te zetten. En daarnaast dat je niet alleen hoeft te zijn, maar dat je 24 uur per dag iemand kunt bereiken. Alles in het teken van gelukkig zijn.

Door de coronacrisis groeiden mijn ideeën nog meer. Er kwamen steeds meer berichten online over dat mensen eenzaam zijn en zelfs zelfmoordneigingen hebben. Dat greep mij zo aan dat ik nog meer energie kreeg om mijn idee uit te werken. En dat is gelukt;
Levenveranderen.nl. De website om weer jezelf te worden is ontstaan. Laagdrempelig in contact komen met anderen, om even te ontsnappen uit je huidige leven.

Het leven is te kort om in een bubbel te zitten waar jij niet in hoort. Om je leven te laten leiden door je omgeving. Om in een vriendengroep te blijven, gewoon omdat het zo hoort. Ik weet hoe dat voelt en dan kun je zover van jezelf vandaan raken. Het heeft bij mij bijna 10 jaar geduurd om te komen waar ik nu ben. Ik doe eindelijk waar ik blij van word en ik ga om met mensen die mij accepteren zoals ik ben. En dat gun ik anderen ook!