Relatie

Ik sta open voor een nieuwe relatie of wil uit mijn huidige sleur raken.

Een andere relatie

Wil je direct in contact komen met mensen die hetzelfde zoeken als jij? Ga op zoek naar jouw geluk!

Wil je direct in contact komen met mensen die hetzelfde zoeken als jij? Meer diepgang in een wereld vol vluchtige interacties? En die net als jij weten dat ze lichtwerkers zijn? Ga op zoek naar jouw geluk en jouw zielsmaatje!

Ben je op zoek naar een (nieuwe) liefde? Omdat je in je huidige relatie het gevoel hebt dat je niet begrepen wordt of gewoon omdat je die ene speciale liefde nog nooit gevonden hebt? Als je op zoek bent naar of openstaat voor een nieuwe relatie ben je op LevenVeranderen.nl ook aan het juiste adres. Het blijven hangen in een relatie die je meer energie kost dan oplevert, waarin je nooit helemaal jezelf hebt kunnen zijn of waarin je nooit het onvervangbare gevoel van ware liefde hebt kunnen ervaren is zo ontzettend jammer. En dat terwijl het gewoon mogelijk is om je leven te veranderen…als je maar durft!

Hoeveel mensen ken jij niet in je omgeving die al jaren in een relatie zitten waarin ze eerder stilstaan dan vooruitgaan? Zo’n relatie waarvan het voor iedereen duidelijk is dat die twee eigenlijk niet bij elkaar passen en niemand begrijpt waarom hier niet iets verandert? Of zit jij stiekem eigenlijk ook in zo’n relatie, alleen durf je dat niet toe te geven? Bang voor wat er dan op je pad komt, bang voor de reacties van anderen, bang om alleen te zijn? Terwijl je misschien wel iets heel groots en veel mooiers te wachten staat…als je maar durft!

Schrijf je snel in op LevenVeranderen.nl en ontdek hoe je leven ook kan zijn. Besluit om de resterende jaren van je leven met de leukste persoon op aarde door te brengen, wie dat ook mag zijn! Samen gaan we ernaar op zoek.