Woning

Ben je op zoek naar een fijne woning, huis, grond of boot in binnen- of buitenland? Of heb je een mooie plek te koop, te huur of wil je jouw woning delen?

Van woning veranderen

Wil je direct in contact komen met mensen die hetzelfde zoeken als jij? Ga op zoek naar jouw geluk!

Een woning wordt ook wel de grootste aankoop van je leven genoemd. Het vergt nogal wat moed om die zomaar te koop te zetten, je vertrouwde omgeving achter je te laten en in een nieuw avontuur te springen. Maar wat nu als dat de manier is om echt gelukkig te worden? Als je op je huidige woonplek nooit hebt kunnen aarden, door de woning zelf, de omliggende natuur, de mentaliteit van de mensen die er wonen of de faciliteiten die het je biedt? Waarom zou je hier dan nog een minuut langer willen doorbrengen? Want het geluk kan zomaar om de hoek te vinden zijn!

Droom je er al jaren van om je stenen appartementje te vervangen door een (woon)boot die je naar de mooiste plekken op aarde kan brengen of om je Vinex huis in te wisselen voor een open plek in de natuur waar je zelfvoorzienend kan zijn? Misschien wil je je kinderen op laten groeien in het dorp waar je zelf ook zo’n fijne jeugd hebt gehad of misschien wil je weg van de plek die je zoveel nare herinneringen brengt en ergens een nieuw leven beginnen op een plek waar niemand je kent? Spring in het diepe en meld je aan op Levenveranderen.nl! Of je nu op zoek bent naar een fijne woonplek, een huis met een flinke lap grond, een boot of een woning in het buitenland? Op Levenveranderen.nl kun je je aanmelden als je iets zoekt of als je een mooie plek te koop hebt of wilt delen. En misschien staat die unieke kans er wel tussen!