Werk

Beschikbaar voor een nieuwe baan of heb je als werkgever een openstaande vacature?

Van werk switchen

Wil je direct in contact komen met mensen die hetzelfde zoeken als jij? Ga op zoek naar jouw geluk!

Had ik maar niet zoveel gewerkt, dan had ik meer tijd met de kinderen en mijn partner door kunnen brengen. Het is iets waar veel mensen later spijt van hebben. Want met een minder luxe levensstijl hadden ze waarschijnlijk net zo gelukkig kunnen zijn. Maar het is niet altijd mogelijk om zomaar minder te gaan werken. Want wat nu als de baas dat niet akkoord vindt
of als je daarmee echt te weinig verdient? Hoe kun je dan het roer omgooien? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, en ontdek je de mogelijkheden pas als je in het diepe durft te springen!

Of misschien word je juist wel ongelukkig van het werk dat je nu doet doordat het werk je niet langer intellectueel uitdaagt, doordat bepaalde collega’s alleen maar negatieve energie vreten of doordat je je door je werk in je vrijheid beperkt voelt. Waarom dan alsmaar door blijven kabbelen? Waarom niet nu al je leven rigoureus veranderen door op zoek te gaan naar een baan die wel bij je past? Die je energie geeft en iedere morgen met plezier laat opstaan!

Op Levenveranderen.nl kun je je aanmelden als je beschikbaar bent voor werk. Werkgevers op hun beurt kunnen zich aanmelden met nieuwe vacatures. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match! Een match die niet alleen gebaseerd is op je kwaliteiten en ervaring, maar ook op jou als persoon en wat jij nodig hebt in een baan, in een werkgever en in een werkomgeving. Op Levenveranderen.nl vind je ook concullega’s om ervaringen mee uit te wisselen over een bepaalde vacature en kun je de hulp inschakelen van een loopbaancoach.
Vind jouw droombaan!