Omgeving

Ik sta open voor een nieuwe omgeving, dorp, stad of ander land.

Van omgeving wisselen

Wil je direct in contact komen met mensen die hetzelfde zoeken als jij? Ga op zoek naar jouw geluk!

Van omgeving wisselen kan op vele manieren en om verschillende redenen. Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het leven in de stad? Heb je van jongs af aan al eens een dagje mee willen lopen met een Meester Patissier? Heb je je al vaak afgevraagd hoe het zou zijn als je die opleiding die je vroeger hebt laten schieten toch gedaan zou hebben? Op Levenveranderen.nl proberen we het mogelijk te maken om compleet van omgeving te wisselen. Om ‘wat nu als…’ te veranderen in ‘ik ga…!’

Maak kennis met een persoon in een stad waar je bovenmatig verliefd op bent, met een compleet andere levensstijl dan waar jij je veilig bij voelt of met een baan die voor jou langere tijd ongrijpbaar leek. Op Levenveranderen.nl proberen we dromen werkelijkheid te laten worden door jou te matchen met de personen of plekken waar je altijd vol jaloezie over gedagdroomd hebt. Een dagje of voor langere tijd van omgeving wisselen kan je zoveel nieuwe inzichten bieden waar je je leven lang plezier van kunt hebben!

Of misschien heb je het voor jezelf niet eens echt duidelijk wat het nu echt is dat er schort aan je huidige leven, maar weet je wel zeker dat er iets schort! Dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat je op deze website een oproep voorbij ziet komen waar je hart sneller van gaat kloppen. Dankzij ons ruime netwerk en onze landelijke dekking kunnen de meest uiteenlopende kansen voorbijkomen. Meld je snel aan en zorg dat je hem niet mist!